17/01/2019. AFA CANALS ha rebut el certificat que avala la possessió d’un segell d’igualtat. Aquest segell és el resultat del I Pla d’Igualtat de l’entitat que ha estat avaluat, avalat i aprovat per la Generalitat Valenciana. Aquest organisme és el responsable de validar i concedir el visat del Pla d’Igualtat i l’ús del segell “FENT EMPRESA. IGUALS EN OPORTUNITATS”

A AFA Canals, creguem que la igualtat d’oportunitats entre dones i homes s’està convertint en factor decisiu  en el moment actual que vivim. Una entitat, siga pública, privada o una associació sense ànim de lucre, que no aprofita bé els seus recursos no és eficient. En estes entitats, la realització del potencial humà ple és un factor estratègic per a millorar el compte de resultats.

El I Pla d’Igualtat d’AFA CANALS contempla un conjunt de mesures que pretenen aconseguir la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes i eliminar la discriminació per raons de sexe.

En AFA CANALS, ja existia un compromís ferm amb esta llei però sempre hi ha aspectes que calen millorar. Este I Pla d’Igualtat ha treballat sobre les següents àrees: accés a la feina, conciliació, classificació professional, promoció i formació, retribucions, salut laboral i comunicació i llenguatge no sexista. El pla té una vigència de dos anys, des del 31 de juliol de 2018 fins el 30 de juliol de 2020.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com