Al mes d’abril de 2021 l’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer i altres demències de Canals – AFA CANALS iniciava els tràmits per obtindre l’acreditació com a centre lliure de subjeccions. Ha estat un procès en el que tot l’equip de professionals i Junta Directiva de l’entitat han participat de forma activa tant en la Jornada formativa “Cures sense subjeccions físiques en centres sociosanitaris de majors”, a càrrec de D. Ruben Muñiz Schwochert, (Fundació Maria Wolff) com en l’auditoria duta a terme per CEAFA a principis del mes de febrer de 2022.
En l’informe d’avaluació emés per la Confederació Espanyola d’Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres demències queda patent el compromís d’AFA CANALS cap a les persones usuàries oferint un model d’intervenció centrat en la persona sense fer cap ús de subjeccions.
És per aquest motiu que CEAFA ha otorgat a la nostra entitat el segell d’acreditació: “CURES DE DEMÈNCIES SENSE SUBJECCIONS”.
N’estem molt satisfets d’aquest reconeixement perquè posa en valor el treball i l’atenció que realitzem en benefici de les persones que sofreixen demència i les seues families cuidadores.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com