Durant els dies 10,11,12 i 13 de novembre ha tingut lloc el IX Congrés Nacional d’Alzheimer a la ciutat de Vitoria-Gasteiz. L’Associació d’Alzheimer i altres demències de Canals (AFA CANALS) ha estat una de les protagonistes mostrant el treball d’investigació que està duent-se a terme des de principis d’any, en col.laboració amb la Universitat Politècnica de València. La Directora de l’entitat, Begonya Faura, va ser l’encarregada d’informar sobre la metodologia i els resultats obtesos, recalcant que s’ha vist incrementada la motivació i creativitat de les persones que participen així com també es potencia la interrelació entre totes elles.

Per la seua banda, el catedràtic Jorge Sastre fou qui va presentar l’aplicació Soundcool que té com a finalitat crear amb tauletes digitals un ventall immens d’activitats col.laboratives amb música, so, imatge i video d’una manera ràpida i plaentera.

Les persones que van poder assistir a la ponència van manifestar el seu interès per conèixer de prop la ferramenta i les seues aplicacions com a eina d’intervenció en les malalties neurodegeneratives. Per a AFA CANALS resulta necessari apostar per noves teràpies emprant les noves tecnologies i ser un referent per a altres associacions d’Alzheimer que treballen per millorar la qualitat de vida de les persones amb demència.

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com